Maak jouw internationale voetbaldroom waar!

Ben jij een ambitieuze voetballer uit Nederland of België, tussen de 18 en 25 jaar en heb je altijd al gedroomd van een internationale voetbalcarrière op professioneel niveau? Dit is jouw kans!

Try-outs Silves FC

Try-outs voor een stage in Portugal

Profclub Silves FC in Algarve Portugal is op zoek naar getalenteerde voetballers uit Nederland en België die hun 1e team komen versterken.

Op woensdag 3 mei organiseert ISR een try-out dag in Zwolle waar jij kunt laten zien wat je in huis hebt. Deelnemen aan de try-outs kost eenmalig €75. Hiervoor krijg jij een dag vol intensieve trainingen en/of wedstrijden op hoog niveau en natuurlijk de kans om gescout te worden.

Word je geselecteerd voor een stageweek? Dan ga je kosteloos een week lang proeftrainen bij Silves FC met als uiteindelijk doel: een heel seizoen spelen voor deze topclub in het hart van de Portugese Algarve!

Tryouts Silves FC 3 mei 2023 in Zwolle

Waarom Silves FC?

Stap hogerop

Silves FC speelt op dit moment op het vierde niveau van het betaald voetbal in Portugal. Dat betekent dat zij dicht tegen de divisie aanzitten waarin de meeste talentvolle (jeugd-)spelers worden gescout door de Primeira Liga, het hoogste voetbalniveau in Portugal.

Perfecte levenskwaliteit

Met meer dan 3000 zonuren per jaar is het Zuid-Portugese klimaat is één van de mooiste klimaten dat Europa rijk is. Je bevindt je in de ideale omgeving om jezelf te ontwikkelen en om te genieten van alles dat de Algarve te bieden heeft.

Betrouwbare organisaties

De Nederlandse organisaties 'Football Algarve' en 'International Sports Revolution' zijn verbonden aan Silves FC. Ons team van professionals staat 24/7 voor jou klaar en jij kunt dus te allen tijde terecht bij een betrouwbare Nederlandse partij.

Geen kosten

Word jij geselecteerd door Silves FC? Dan wordt de vlucht, huisvesting en eten & drinken volledig gedekt. Ook ontvang je salaris van de club zat jij met een leuk zakcentje Portugal kunt ontdekken of natuurlijk je spaarrekening opbouwen.

Silves Futebol Clube

Silves FC is een club met een rijke geschiedenis in de stad Silves, het hart van de Algarve-regio van Portugal. Silves FC biedt hun spelers professionele training en coaching, een hechte gemeenschap en natuurlijk de mogelijkheid om te genieten van de prachtige omgeving en cultuur van de Algarve.

De stageperiode
De Try-outs vinden plaats op 3 mei in Zwolle. Dit is de uitgelezen kans om jouw talent te laten zien aan onze scouts en om geselecteerd te worden voor een stage bij Silves FC. Indien je wordt geselecteerd, nodigen wij je uit om naar Portugal te komen voor een stageperiode waarbij alle kosten worden gedekt zodat jij je volop kunt focussen op één ding: laten zien wat je waard bent. Als je indruk maakt tijdens de stageweek in Portugal bestaat de mogelijkheid dat je een jaar mag spelen bij Silves FC.

 

Tryouts Silves FC 3 mei 2023 in Zwolle

Meld je aan

Wil jij kans maken op het internationale voetbalavontuur van je dromen? Meld je dan hieronder aan voor de Try-outs op woensdag 3 mei in Zwolle. Na het inschrijven ontvang je een bevestigingsmail met de betaallink. Let op: je inschrijving is pas compleet wanneer de eenmalige betaling van €75 is voldaan.

    Persoonsgegevens deelnemer


    Adres gegevens

    Contactgegevens    Informatie deelnemer
    * verplichte velden