Voor wie?

In de vakanties organiseert ISR Summercamps op verschillende locaties. Tijdens de ISR voetbalkampen werken we samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling door verschillende trainingen en voetbalspellen. Je wordt gecoacht door o.a. professionele trainers uit het betaalde voetbal.

Kernwaarden

Tijdens alle ISR voetbalkampen staan drie kernwaarden centraal:
Innerlijke groei;
Samen plezier;
Respect.

Innerlijke groei

Jouw voetbalkamp van ISR draait natuurlijk om voetbal. Onder begeleiding van topcoaches werken we onder andere aan jouw techniek, conditie en kracht. Daarnaast richten wij ons op jouw individuele doelen. Na het kamp ga jij met een portie zelfvertrouwen en ervaring naar huis. Je bent er klaar voor om door te groeien naar het niveau waar jij van droomt!

Samen plezier

Op het ISR voetbalkamp doen we alles samen en helpen we elkaar zo veel mogelijk. De sport staat centraal, maar het plezier in de sport is minstens zo belangrijk. Door de afwisseling van de trainingen en spelvormen is elke dag anders en hebben we samen een onvergetelijke week. Wil jij nou heel graag met jouw vriend of vriendin in het groepje? Vergeet dit dan niet aan te geven bij je inschrijving!

 Respect

Uiteindelijk is het belangrijk dat iedere speler van elk niveau en elke leeftijd een leerzaam en bovenal leuk voetbalkamp heeft. Respect voor elkaar is niet alleen op het veld en tijdens het kamp een kernwaarde, maar in het algemeen binnen de gehele voetbalgemeenschap. Tijden jouw ISR voetbalkamp is het belangrijk om respectvol met elkaar om te gaan en leren wij jou hoe je dit kunt doen in je eigen omgeving.

I.S.R. Summercamp

Wat kan je verwachten?

• Begeleiding van gekwalificeerde trainers die actief zijn -geweest- in het betaalde voetbal

• Een ISR deelnamerapport

• Een eigen ISR. Nike tenue

• Kans op leuke voetbalprijzen

• Gamen tegen E-sport kampioen

• Verzorgde lunch, gezonde tussendoortjes en uiteraard voldoende drinken

I.S.R. Summercamp I.S.R. Summercamp

 

 

Info

Leeftijd
I.S.R. Summercamps zijn voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 16 jaar.

Tijden 
De trainingen zijn van 09.00 tot 16.00 uur. Bij een vijfdaags Summercamp is het programma op woensdag om 13.00 uur afgelopen.

Kosten

De kosten van deelname van de ISR. voetbalkampen bedragen €149,95 voor 3 dagen voetbalplezier en voor 5 dagen voetbalplezier €199,95. Dit is inclusief je eigen ISR Nike tenue, tas en bidon.

Data

Op dit moment staan er geen ISR voetbalkampen gepland.

Voor vragen of opmerkingen kun je een e-mail sturen naar: info@internationalsportsrevolution.com

 

Steenwijk2021 Intern 447