Over de ISR Voetbalschool

Ben jij intrinsiek gemotiveerd om jouw maximale potentie te bereiken? Droom, leef en adem jij voetbal? Is één van jouw doelen om bij de ISR Academy te spelen? Dan is ons Voetbalschool programma misschien wel een geschikte plek voor jou!

 

Bij de ISR Voetbalschool train jij iedere zondag in Zwolle onder begeleiding van professionele trainers met een BVO-achtergrond. In jouw vaste trainingsgroep werk je wekelijks aan jouw conditie, techniek, coördinatie, snelheid, inzicht en natuurlijk het plezier in de mooiste sport die er is!

Intsportsrev 3

Voor wie is de ISR Voetbalschool?

VOOR O7 T/M O11 SPELERS
die intrinsiek gemotiveerd zijn om een betere voetballer te worden, daar met plezier elke week voor willen trainen en de droom en potentie hebben om door te stromen naar de ISR Academy.

VOOR O12 T/M O21 SPELERS
die nog op één of enkele (specifieke) vlakken moeten ontwikkelen en de droom en potentie hebben om door te stromen naar de ISR Academy.

VOOR VOETBALLERS VAN ALLE LEEFTIJDEN
die gedurende het seizoen (tussen september en mei) instromen bij ISR.

Wat kun je verwachten van de ISR Voetbalschool?

• Minimaal 45 trainingen per seizoen (augustus tot en met juni)
• Training van gecertificeerde trainers die actief zijn – of zijn geweest – bij een BVO club.
• Mogelijkheid tot doorstromen naar de ISR Academy.
• Persoonlijke testen en analyses in een Soccerlab.
• Onder begeleiding van professionals werken aan jouw doelstellingen en Persoonlijke OntwikkelingsPlan.
• I.S.R. Nike trainingstenue (t.w.v. €230,-)*

De maandelijkse contributie van de I.S.R. Voetbalschool bedraagt €60.

 

 

 

*Kosten niet inbegrepen bij de maandelijkse contributie.

Ontstaan International Sports Revolution

I.S.R. is ontstaan door een enorme passie voor voetbal en de ambitie om een sport platform neer te zetten, waarbij voetbal centraal staat. Het maken van een verschil voor jou, als jonge sporter en het plezier om voetbal door te geven aan iedereen die zich wil ontwikkelen op voetbalgebied.

Het oprichten van dit sport platform heeft als doel een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van elke sporter en de unieke kracht van voetbal in te zetten voor maatschappelijke relevantie.

Lees meer over het ontstaan van ISR

 

Missie

Wij geloven dat met onze passie voor sport kinderen van 7 tot 18 jaar, met een juiste mentale en fysieke gezondheid, in alle lagen van de bevolking zich kunnen ontwikkelen in hun persoonlijke ik en de sociale vaardigheden waarmee zij het beste uit zichzelf kunnen halen en mogelijk de top kunnen bereiken.

Visie

Een succesvolle sportieve toekomst voor elke sporter creëren door middel van de vier I.S.R.-kernwaarden. “Gezond zijn, samen plezier, fysiek sterk en innerlijke groei”.