Dat beide vrienden een onderneming zouden beginnen, heeft ze zelf niet verrast.

Mehran & Jesse zijn al bevriend sinds ze een jaar of 13 zijn en elkaar tijdens het voetballen op straat hebben ontmoet. Dat sport verbindt is voor de jonge ondernemers niks nieuws. Bijna alle vriendschappen waren ontstaan door het voetballen op straat.
In de loop van de jaren hebben beide heren zich in eerste instantie gefocust op hun eigen sportcarrière en studie. Tijdens hun bachelor studie (HRM & Sportkunde) zijn de heren vaak wezen brainstormen over hoe ze de toekomst in eigen hand konden nemen. Alle ideeën en ervaringen bij betaald voetbal organisaties, amateurverenigingen en genoten opleidingen betaalde zich uit tot de conclusie: ”We beginnen voor onszelf”.
Onze professionele profielen sluiten perfect bij elkaar aan en hebben een grote rol gespeeld in onze stabiele en goede vriendschap, waaruit uiteindelijk het idee is ontstaan om een gezamenlijke droom tot realiteit te maken.

Unique selling point

  • De geïntegreerde benadering; mind, body, soccer, fun.
  • De passie waarmee de techniek wordt overgebracht.
  • De multifunctionele benadering van een voetbal centrum, niet alleen professioneel/semiprofessioneel, maar ook de leuke kant ervan toegankelijk maken aan het brede publiek.

Ambitie

Een goed lopend sport platform waarbij voetbal in de kern staat, zodat we van onze passie ons inkomen kunnen maken, een verschil kunnen maken voor jonge voetballers en het plezier van voetbal kunnen doorgeven.
Het sportplatform is opgericht met als doel een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van elke sporter en de unieke kracht van voetbal in te zetten voor maatschappelijke relevantie. Dit doen de topsporters middels State of the art voetbal concepten

Ontstaan International Sports Revolution

I.S.R. is ontstaan door een enorme passie voor voetbal en de ambitie om een sport platform neer te zetten, waarbij voetbal centraal staat. Het maken van een verschil voor jou, als jonge sporter en het plezier om voetbal door te geven aan iedereen die zich wil ontwikkelen op voetbalgebied.

Het oprichten van dit sport platform heeft als doel een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van elke sporter en de unieke kracht van voetbal in te zetten voor maatschappelijke relevantie.

 

Missie

Wij geloven dat met onze passie voor sport kinderen van 7 tot 18 jaar, met een juiste mentale en fysieke gezondheid, in alle lagen van de bevolking zich kunnen ontwikkelen in hun persoonlijke ik en de sociale vaardigheden waarmee zij het beste uit zichzelf kunnen halen en mogelijk de top kunnen bereiken.

Visie

Een succesvolle sportieve toekomst voor elke sporter creëren door middel van de vier I.S.R.-kernwaarden. “Gezond zijn, samen plezier, fysiek sterk en innerlijke groei”.