International Sports Revolution

 

Sta jij het liefst de hele dag op het voetbalveld? En wil je echt uitblinken in voetbal? De professionals van I.S.R. leren jou aan de hand van de State of the art voetbalconcepten alles over kracht, snelheid, techniek, voeding en mindset. Een op een, in een duo of in small group word je klaargestoomd om de top te kunnen bereiken in voetbal. Wil jij hier alles over weten? Bekijk hier ons Performance Training aanbod.

Performance Training

Voor wie?

Voetbal performance training is bedoeld voor voetballers die willen uitblinken in hun sport. Jonge voetballers die op topniveau willen presteren kunnen met behulp van I.S.R. hun verrichtingen verder optimaliseren. Hierbij komen kracht, snelheid, techniek, voeding en mindset aan bod. I.S.R biedt voetbal performance training aan in drie verschillende vormen:

Personal performance training
Personal betekent bij I.S.R. ook echt personal, een-op-een training, waarbij de sporter aan een vaste trainer wordt gekoppeld en de gehele training volledige aandacht krijgt. Het leveren van een topprestatie vraagt een optimale balans van verschillende componenten. Tijdens de personal performance training gaan we op zoek naar deze optimale balans. Er wordt per individu een plan op maat gemaakt om het gewenste resultaat te behalen.

Duo performance training
Naast de een-op-een training biedt I.S.R. ook duo training. Door samen te sporten kun je elkaar extra motiveren. Ondanks dat je met z’n tweeën traint, ontvang je nog steeds een persoonlijk programma dat erop is gericht om je optimale balans te vinden.

Small group performance training
De small group training vindt plaats in kleine groepen van ongeveer 4 tot 6 personen. Er wordt dus getraind in groepsverband, maar er blijft individuele aandacht voor elke sporter. Tijdens de small group training werken de sporters in hetzelfde traject aan hun eigen doelen. De trainingen samen met anderen volgen zorgt voor een motiverende werking.