Scoutings Days bij de I.S.R. Academy

Aansluiten bij de I.S.R. Academy kan door jezelf te bewijzen tijdens de Scoutings Day op zondag 2, 16 óf 23 juni. Op basis van jouw leeftijd en niveau word je ingedeeld bij één van de huidige I.S.R. Academy selecties en mag je een keer meetrainen.

Algemene informatie
Stagespelers trainen tijdens de Scouting Days mee met de huidige teams. We hanteren hierbij een maximum van vijf proefspelers per lichting per dag. Het tweede selectiemoment is op zondag 30 juni, dus houd deze alvast als back-up vrij wanneer je uitgenodigd wordt.

Intsportsrev 119

Aanmeldproces

Hoe ziet het proces er nou precies uit? Hieronder vertel ik je stap voor stap wat je kunt verwachten van je inschrijving voor de Scouting Days.

1) Meld je aan
Laat ons weten dat je interesse hebt in de ISR Scouting Days door een e-mail te sturen. Hierin vertel je alle benodigde informatie (zie onderstaand), zodat onze trainers alvast een beetje een beeld van je krijgen. Je kunt zo veel informatie meesturen als je wilt, maar zorg dat je minimaal het volgende in je e-mail benoemd:

– Naam
– Geboortedatum
– Huidige club en team
– Voorkeurspositie(s)
– Motivatie om bij ISR te spelen
– Optioneel: voorkeursdatum (2, 16 of 23 juni)

2) Bevestigingsmail
Als wij jouw aanmelding in goede orde hebben ontvangen, ontvang je zo snel mogelijk van ons een bevestigingsmail. Dit kan tot 24 uur duren.

3) Voorselectie
Aan de hand van jouw profiel en motivatie gaan onze trainers aan de slag. Zij nemen elke aanmelding persoonlijk door en maken een voorselectie van spelers die uitgenodigd worden voor één van de drie Scouting Days.

4) Uitnodiging
Word jij door de trainer geselecteerd voor de Scouting Days? Dan ontvang jij een mail van ons met de datum en tijd wanneer je verwacht wordt voor de eerste training. Dit kan zijn op zondag 2, 16 of 23 juni. Indien de trainer jouw profiel niet selecteert voor een uitnodiging, ontvang je ook een e-mail van ons. Je kunt dus sowieso een bericht van ons verwachten in dit stadium.

Wanneer je wordt geselecteerd voor de Scouting Days ontvang je ook een
betaallink van ons om het bedrag van €25 over te maken. Dit bedrag is voor deelname aan het gehele stage-traject dat volgt.

5) Meedoen aan de Scouting Days
Op de datum dat jij bent uitgenodigd, train je mee met het ISR Academy team van jouw leeftijd. Doelstelling hierbij is om grotendeels in de selecties van volgend jaar te trainen zodat we jou gelijk goed kunnen vergelijken met de rest van het team.

6) Terugkoppeling en tweede trainingsmoment
Na de eerste stage training ontvang je een terugkoppeling van ons. Wanneer je training goed ging en je zelf een positief gevoel hebt, is de kans aanwezig dat je voor een tweede trainingsmoment wordt uitgenodigd. Dit moment is voor alle stagespelers op zondag 30 juni 2024. Zet deze datum dus alvast als back-up in je agenda; het zou zonde zijn als je er op die dag niet bij kunt zijn!

7) Eindbeoordeling en bekendmaking selecties 2024/2025
Na jouw tweede stage training ontvang je van ons een eindbeoordeling. Hierin staat of jij volgend seizoen wel of niet bent geselecteerd om deel uit te maken van de ISR Academy. Uiteraard onderbouwen wij onze keuze en ook als je uiteindelijk niet bij de selectie zit zijn er nog tal van mogelijkheden om binnen ISR te trainen. Dit zal tegen die tijd voor zich spreken.

Hoe nu verder?
De eerste stap is natuurlijk een e-mail sturen naar info@internationalsportsrevolution.com waarin jij aangeeft interesse te hebben in de Scouting Days. Wij wachten met smart op jouw bericht!

Join the I.S.R. Academy

Met de I.S.R. Academy werken wij samen met jou om jouw maximale potentie te bereiken. Dit doen wij door middel van intensieve trainingen op hoog niveau, persoonlijke metingen in SINA Voetballab, videobeelden van jouw prestaties en oefenwedstrijden tegen BVO’s en top amateurs. De I.S.R. Academy haalt het maximale uit elke speler en begeleidt in de ontwikkeling van amateurniveau naar BVO-niveau.

Meer info over de I.S.R. Academy