Unleashing Talent & Potential

De veelbelovende U11- en U16-teams van top jeugdopleidingen in heel Europa het voetbalveld betreden, klaar om de strijd aan te gaan tijdens het prestigieuze evenement, de I.S.R. ELITE CUP. Op  tweede pinksterdag, 1 april zullen de U11-teams met elkaar strijden in een intense competitie, alles in het streven naar het veroveren van de felbegeerde I.S.R ELITE CUP-trofee.

Voor het tweedaagse U16-toernooi op 8 & 9 juni wordt op de eerste dag een boeiende poulefase georganiseerd, waarna de spanning op dag twee zal stijgen met de finales. Elk team zal gedurende deze driedaagse voetbalexperience deelnemen aan zeven wedstrijden, een uitdagend parcours dat niet alleen sportieve excellentie belooft, maar ook teamwork, passie en competitieve geesten op de voorgrond plaatst.

De ISR ELITE CUP biedt niet alleen een podium voor voetbalprestaties op het hoogste niveau, maar creëert ook een omgeving waarin jonge talenten zich ontwikkelen en onvergetelijke herinneringen kunnen creëren. Een ware viering van voetbal, gemeenschap en de toekomstige sterren van het spel.

O16 I.S.R ELITE CUP – 8 & 9 juni 2024, Sportpark Jo van Marle, landsheerlaan 42, Zwolle

Bekijk de Promo van Touzani!

I.S.R Elite Cup

Wie zijn wij

I.S.R ELITE CUP

Welkom bij I.S.R NL ELITE CUP, het platform voor wedstrijden, voetbaltoernooien en meer! Wij organiseren wedstrijden en toernooien voor spelers van alle niveaus, van beginners tot professionele spelers. Onze doelstelling is om iedereen de kans te geven om deel te nemen aan leuke en uitdagende wedstrijden en elite-toernooien.

Alle events zijn zorgvuldig georganiseerd en bieden een veilige en plezierige omgeving voor alle deelnemers. We streven ernaar om de beste ervaring te bieden voor alle spelers en toeschouwers.

We hopen je binnenkort te zien op één van onze events!

 

Img 0551

I.S.R ELITE CUP WAARDEN

Fair Play

We willen een veilige en respectvolle omgeving creëren voor spelers, fans en andere betrokkenen, en we staan voor eerlijk en sportief spel op het veld.

Talentontwikkeling

We streven ernaar om jonge voetbaltalenten te inspireren, te ontwikkelen en te ondersteunen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken, ongeacht hun startpunt.

Gemeenschap

We willen een positieve impact hebben op de gemeenschap door middel van onze toernooien en we willen een platform bieden voor alle betrokkenen om samen te komen en te genieten van het spel van voetbal.

Inclusiviteit

Wij streven ernaar een omgeving te creëren waarin talenten van diverse achtergronden en culturen samenkomen en bloeien. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, welke taal je spreekt of welke kleur je hebt; bij de ISR Elite Cup draait het om de passie voor voetbal en de kans om dromen na te jagen.

Sponsor worden van de ISR ELITE CUP: Een Unieke kans voor bedrijven

Benut de kans om uw bedrijf te verbinden met een van de meest elite jeugd voetbaltoernooien ter wereld – de I.S.R ELITE CUP. Als sponsor van dit prestigieuze evenement krijgt uw bedrijf niet alleen de kans om zichtbaarheid te vergroten, maar ook om betrokken te raken bij de bloeiende wereld van jeugdsport en gemeenschapsopbouw.

Waarom Sponsoren?

  1. Mondiale zichtbaarheid: Profiteer van wereldwijde exposure door uw bedrijfsnaam te koppelen aan een toernooi met deelname van top jeugdvoetbalteams uit heel Europa.
  2. Doelgerichte marketing: Bereik een gevarieerd publiek van voetbalfans, ouders, en gemeenschapsleden die de ISR ELITE CUP volgen.
  3. Community betrokkenheid: Toon uw maatschappelijke betrokkenheid door uw merk te associëren met jeugdontwikkeling, sportiviteit en inclusiviteit.

 

Algarveo16 Benfica 10

Sponsor worden?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe uw bedrijf kan bijdragen aan de groei van jeugdvoetbal en tegelijkertijd geniet van de voordelen van een strategische samenwerking met de I.S.R ELITE CUP. Samen bouwen we aan een succesvolle en impactvolle relatie.

Ik wil me aanmelden!

    Bedrijfsgegevens


    Contactgegevens t.b.v. factuur    * verplichte velden