Over de Academy

Met de I.S.R. Academy zetten wij samen de stap naar jouw droom als profvoetballer. Met intensieve trainingen op niveau, oefenwedstrijden tegen BVO-teams en videoanalyses van jouw prestaties, werken wij aan jouw ultieme doel. De I.S.R. Academy haalt het maximale uit elke speler en begeleid in de ontwikkeling van amateurniveau naar BVO-niveau. 

Klik hier om het team U16 & U17 te bekijken

Scouting Days

Aansluiten bij onze Boys Academy kan door mee te doen aan een van onze Scouting Days. Na deze trainingsdag, maken wij de selectie voor onze Academy Teams. Deze teams zullen vervolgens iedere zondag trainen en daarnaast één keer per maand een wedstrijd spelen tegen een BVO- of top amateurteam in binnen- of buitenland.

De Academy trainingen worden gegeven door trainers die actief zijn – of zijn geweest – bij de jeugd van een BVO. Naast deze trainingen wordt iedere Academy speler geanalyseerd door middel van persoonlijke videocompilaties en voortgangsgesprekken met professionele trainers. 

De Scouting Days vinden elk seizoen plaats bij voetbalvereniging ZAC in Zwolle. Houd de social media in de gaten voor de data’s. Dit trainingskamp is toegankelijk voor iedereen die speelt in de leeftijdscategorie JO14/15 of JO16/17.

Medio juni opent de inschrijving van de Scouting Day voor seizoen 21/22.

Begeleiding op maat

De I.S.R. Academy is opgericht om de beste voetballers uit de regio een podium te bieden om zichzelf in de kijkers van betaald voetbalorganisaties te spelen. 

De Academy werkt samen met Sport Life Management. Een internationaal sportmanagement bureau met de focus op voetbal. Door het partnership met Sport Life Management kan de I.S.R. Academy haar spelers altijd centraal stellen en begeleiding geven op het moment dat ze het nodig hebben. Hiermee kan de speler zich volledig focussen op het voetbal!

Medio juni opent de inschrijving van de Scouting Day voor seizoen 21/22.