Over de Academy

Met de I.S.R. Academy zetten wij samen de stap naar jouw droom als profvoetballer. Met intensieve trainingen op niveau, oefenwedstrijden tegen BVO-teams en videoanalyses van jouw prestaties, werken wij aan jouw ultieme doel. De I.S.R. Academy haalt het maximale uit elke speler en begeleid in de ontwikkeling van amateurniveau naar BVO-niveau. 

Klik hier om het team U16 & U17 te bekijken

Athene 44

Scouting Days

Aansluiten bij onze Academy kan door mee te doen aan onze jaarlijkse Scouting Days in augustus. Na twee dagen trainen, maken wij een nieuwe selectie voor onze Academy Teams. Deze teams zullen vervolgens iedere zondag trainen en daarnaast één keer per maand een wedstrijd spelen tegen een BVO- of top amateurteam in binnen- of buitenland.

De Academy trainingen worden gegeven door trainers die actief zijn – of zijn geweest – bij de jeugd van een BVO. Naast deze trainingen wordt iedere Academy speler geanalyseerd door middel van persoonlijke videocompilaties en voortgangsgesprekken met professionele trainers. 

Scouting Days 2021

De Scouting Days voor seizoen 2021/2022 hebben reeds plaatsgevonden. Wil je alsnog graag aansluiten bij onze Academy? Neem dan per mail contact met ons op.

Wat kun je verwachten van de I.S.R. Academy?

• Minimaal 35 trainingen per seizoen (tot en met juni)
• Training van gecertificeerde trainers die actief zijn – of zijn geweest – bij een BVO club.
• Eén keer per maand een wedstrijd tegen een BVO of top amateur in binnen– of buitenland
• Mogelijke test wedstrijden bij BVO-clubs
• Video analyses met persoonlijke compilaties
• I.S.R. Nike trainingstenue (t.w.v. €230,-)

De maandelijkse contributie van de I.S.R. Boys Academy bedraagt €99,95.

Onze successen van 2021

Begeleiding op maat

De I.S.R. Academy is opgericht om de beste voetballers uit de regio een podium te bieden om zichzelf in de kijkers van betaald voetbalorganisaties te spelen. 

De Academy werkt samen met Sport Life Management. Een internationaal sportmanagement bureau met de focus op voetbal. Door het partnership met Sport Life Management kan de I.S.R. Academy haar spelers altijd centraal stellen en begeleiding geven op het moment dat ze het nodig hebben. Hiermee kan de speler zich volledig focussen op het voetbal!