Sport mee en schrijf je in voor onze open dag Peuter-en Kleutersport op 21 augustus 2021 in Zwolle!

Jehro en Jehra houden van spelen en nodigen alle kinderen tussen de 2 en 5 jaar oud om mee te doen.

Direct aanmelden!

 

Peuter- en Kleutersport

Voor wie?

I.S.R. peuter en kleutersport is bedoeld voor iedereen die gezond en vitaal wil kunnen opgroeien. Als ouder maak je de keuzes voor je kind en wil je ze het beste geven.

Met de sportlessen van I.S.R. ontwikkelen kinderen zich spelenderwijs op eigen niveau. Door een op maat gemaakte methode komen alle grondvormen van bewegen aan bod. Reflexintegratie is een enorm belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van het jonge kind, hier werken we op preventieve en speelse wijze aan. Een goede motorische ontwikkeling is de basis voor de verdere ontwikkeling en schooltijd van uw kind.

Spelend leren

Wat kinderen willen leren, leren ze sneller. Vrij spelen en ontdekken voert dan ook de boventoon in onze lessen. De inhoud van de lessen daagt uit tot leren en draagt bij aan het verbeteren van de beweegprestaties. Onder professionele begeleiding ervaren kinderen de les, een positieve leeromgeving staat bij ons centraal. Tijdens peutersport ervaren kinderen de les samen met hun ouder(s). Het beste wat je je kind kunt geven is een vitale start van hun leven. Nu al plezier hebben in bewegen draagt bij aan hun verdere sportieve leven.

 

Superhelden in wording

De vaardigheden die je nu op doet neem je voor altijd met je mee. Deze raak je, net zoals je schaduw, niet zomaar kwijt. Alle kansen voor de toekomst liggen open. Wij zetten ons in om ieder kind te laten behalen wat hij wil behalen. Sporten geeft je energie en plezier. En of jij de top behaald of zelfs een superheld wordt later, een goede start vind je bij ons.

De kernwaarden

Binnen de sportlessen van I.S.R. staan de kernwaarden van I.S.R. centraal.

Gezond opgroeien

Een gezonde leefstijl creëren op jonge leeftijd geeft een goede basis voor de toekomst.

Samen plezier maken

Spelenderwijs van elkaar en met elkaar leren, dat geeft plezier.

Fysiek sterk

We werken met 10 verschillende leerlijnen om de motorische ontwikkeling te stimuleren.

Innerlijke groei

Spelenderwijs grenzen verleggen en succesbeleving ondervinden zorgen voor een innerlijke groei. Deze innerlijke groei geeft zelfvertrouwen, vergroot de eigenwaarde en zelfrespect.

Kom je met ons sporten?

Lidmaatschap voor 1 jaar

Maandelijkse afschrijving: €30,00
Inschrijfkosten (eenmalig): €30,00

Inclusief jouw eigen 3-delige Nike I.S.R. sporttenue!

Schrijf je gelijk in

 

 

Gratis kennismakingsles op 21 augustus 2021!

In de gratis kennismakingsles krijg jij de kans om I.S.R. Peuter-en Kleutersport te ervaren. Meld je nu aan via de website. Hopelijk zien we je snel!