Over de Academy

Met de I.S.R. Girls Academy zetten wij samen de stap naar jouw droom als profvoetballer. Met intensieve trainingen op niveau, oefenwedstrijden tegen BVO-teams en videoanalyses van jouw prestaties, werken wij aan jouw ultieme doel. De I.S.R. Girls Academy haalt het maximale uit elke speler en begeleid in de ontwikkeling van amateurniveau naar BVO-niveau. 

Scouting Day

Aansluiten bij onze Girls Academy kan door mee te doen aan een van onze Scouting Day. Na een hele dag intensief trainen, maken wij de selectie voor onze Academy Teams. Deze teams zullen vervolgens iedere zondag trainen en daarnaast één keer per maand een wedstrijd spelen tegen een BVO- of top amateurteam in binnen- of buitenland.

De Girls Academy trainingen worden gegeven door trainers die actief zijn – of zijn geweest – bij de jeugd van een BVO. Naast deze trainingen wordt iedere Academy speler geanalyseerd door middel van persoonlijke videocompilaties en voortgangsgesprekken met professionele trainers. 

Medio juni opent de inschrijving van de Scouting Day voor seizoen 21/22.

Begeleiding op maat

De I.S.R. Girls Academy is opgericht om de beste voetballers uit de regio een podium te bieden om zichzelf in de kijkers van betaald voetbalorganisaties te spelen. 

De Academy werkt samen met Sport Life Management. Een internationaal sportmanagement bureau met de focus op voetbal. Speelsters zoals: Tiny Hoekstra, Desiree van Lunteren, Lisa Doorn, Moon Pondes en Fenna Meijer zijn gebonden aan SLM. Door het partnership met Sport Life Management kan de I.S.R. Girls Academy haar speelsters altijd centraal stellen en begeleiding geven op het moment dat ze het nodig hebben. Hiermee kan de speler zich volledig focussen op het voetbal!

Wat kun je verwachten van de I.S.R. Academy?

• Trainingen tot en met juni
• Training van gecertificeerde trainers die actief zijn – of zijn geweest – bij een BVO club.
• Eén keer per maand een wedstrijd tegen een BVO of top amateur in binnen– of buitenland
• Mogelijke test wedstrijden bij BVO-clubs
• Video analyses met persoonlijke compilaties
• I.S.R. Nike trainingstenue (t.w.v. €230,-)

Medio juni opent de inschrijving van de Scouting Day voor seizoen 21/22.