Over de Academy

Met de I.S.R. Academy zetten wij samen de stap naar jouw droom als profvoetbalster. Met intensieve trainingen op niveau, oefenwedstrijden tegen BVO-teams en videoanalyses van jouw prestaties, werken wij aan jouw ultieme doel. De I.S.R. Academy haalt het maximale uit elke speelster en begeleid in de ontwikkeling van amateurniveau naar BVO-niveau. 

Girls Academy

Scouting Days

Aansluiten bij onze Academy kan door mee te doen aan onze jaarlijkse Scouting Days in augustus. Na twee dagen trainen, maken wij een nieuwe selectie voor onze Academy Teams. Deze teams zullen vervolgens iedere zondag trainen en daarnaast één keer per maand een wedstrijd spelen tegen een BVO- of top amateurteam in binnen- of buitenland.

Scouting Days 2021

De Scouting Days voor seizoen 2021/2022 hebben reeds plaatsgevonden. Wil je alsnog graag aansluiten bij onze Academy? Neem dan per mail contact met ons op.

Wat kun je verwachten van de I.S.R. Girls Academy?

• Minimaal 35 trainingen per seizoen (tot en met juni)
• Training van gecertificeerde trainers die actief zijn – of zijn geweest – bij een BVO club.
• Mogelijke test wedstrijden bij BVO-clubs
• Video analyses met persoonlijke compilaties

De maandelijkse contributie van de I.S.R. Girls Academy bedraagt €59,95.

Onze successen van 2021

Jesseconteh Twente4
Transfer Semdillenheerenveen
Transferdylanoheerenveen
Jasonmarkies Vitesse
Djowiebrakkee Heerenveen
Thijsbruins Twenteheracles
Spelersnieuws Owenheerenveen
Safouanzeddi Fcutrecht
Ilyasrazik Fcutrecht

Begeleiding op maat

De I.S.R. Academy is opgericht om de beste voetballers uit de regio een podium te bieden om zichzelf in de kijkers van betaald voetbalorganisaties te spelen. 

De Academy werkt samen met Sport Life Management. Een internationaal sportmanagement bureau met de focus op voetbal. Door het partnership met Sport Life Management kan de I.S.R. Academy haar spelers altijd centraal stellen en begeleiding geven op het moment dat ze het nodig hebben. Hiermee kan de speler zich volledig focussen op het voetbal!