I.S.R. U12/13 vlamt op Internationaal Top Toernooi in Enter 🔥

🐣 In het paasweekend van april 2022 vertrok een mix van onze U12/13 naar het zonnige Enter. Daar waren wij uitgenodigd om deel te nemen aan een internationaal toernooi. Het deelnemersveld bestond onder andere uit Schalke’04, PSV, FC Nordsjaelland, RSC Anderlecht, FC Utrecht en Borussia Mönchengladbach. Wat een eer om hier aan mee te mogen doen!

🙌🏼 Na te hebben gestreden in de poulefase tegen NEC Nijmegen (5-2 verlies), Odense BK (2-1 winst) en Schalke’04 (2-1 verlies) werd het kaf van het koren gescheiden. Wij mochten door naar de “Europa League” en namen het op tegen gastploeg SV Enter (0-8 winst), nogmaals Odense BK (3-1 winst) en oude bekende PFA (5-0 verlies). In de laatste kruisfinales verloren we helaas van Dundee United en PFA waardoor we eindigde op een welverdiende 12e plek.

🦁 Ondanks dat de uitslagen anders doen vermoeden, hebben onze boys echt gestreden tot het bittere einde. Opgeven was geen optie en wanneer we een (ruime) voorsprong hadden, waren de jongens gemotiveerd om nóg meer doelpunten te maken. Aan strijdlust geen gebrek dit weekend!

🏆 We zijn supertrots op hoe deze jonge talenten zich hebben laten zien op het toernooi. Goed gedrag, een professionele uitstraling en de verbetendheid om te winnen heeft ons stuk voor stuk doen groeien dit weekend.

🙏🏽 Wij bedanken de organisatie van het St Support SV Enter toernooi, Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug voor de goede verzorging en bovenal alle ouders/verzorgers die dit voor de spelers mogelijk gemaakt hebben. Een weekend om nooit meer te vergeten!