Voor wie?

In de mei vakantie organiseert I.S.R. een 2-daagse voetbalkamp EK editie bij DVOV. Tijdens de I.S.R. voetbalkamp werken we samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling door verschillende trainingen en voetbalspellen. Je wordt gecoacht door o.a. professionele trainers uit het betaalde voetbal. Dit kamp is enkel voor leden van DVOV tussen de 7 en 15 jaar. Tijdens deze EK Editie zal je gedurende twee dagen met jouw land allerlei voetbaloefeningen, partijvormen en spellen afwerken om punten te verzamelen, het land dat het meeste punten verzameld wint het EK!

Kernwaarden

Tijdens alle I.S.R. voetbalkampen staan drie kernwaarden centraal:
Innerlijke groei;
Samen plezier;
Respect.

Innerlijke groei

Jouw voetbalkamp van I.S.R. draait natuurlijk om voetbal. Onder begeleiding van topcoaches werken we onder andere aan jouw techniek, conditie en kracht. Daarnaast richten wij ons op jouw individuele doelen. Na het kamp ga jij met een portie zelfvertrouwen en ervaring naar huis. Je bent er klaar voor om door te groeien naar het niveau waar jij van droomt!

Samen plezier

Op het I.S.R. voetbalkamp doen we alles samen en helpen we elkaar zo veel mogelijk. De sport staat centraal, maar het plezier in de sport is minstens zo belangrijk. Door de afwisseling van de trainingen en spelvormen is elke dag anders en hebben we samen een onvergetelijke week. Wil jij nou heel graag met jouw vriend of vriendin in het groepje? Vergeet dit dan niet aan te geven bij je inschrijving!

 Respect

Uiteindelijk is het belangrijk dat iedere speler van elk niveau en elke leeftijd een leerzaam en bovenal leuk voetbalkamp heeft. Respect voor elkaar is niet alleen op het veld en tijdens het kamp een kernwaarde, maar in het algemeen binnen de gehele voetbalgemeenschap. Tijden jouw I.S.R. voetbalkamp is het belangrijk om respectvol met elkaar om te gaan en leren wij jou hoe je dit kunt doen in je eigen omgeving.

Wat kan je verwachten?

• Begeleiding van gekwalificeerde trainers die actief zijn in het betaalde voetbal

• Een I.S.R. deelnamerapport

• Kans op leuke voetbalprijzen

• Meespelen aan de Fifa Skill Games en ontvang jouw eigen Fifa Skill Card

 

Wil je alvast graag weten welke trainingen en activiteiten precies op het programma staan, lees dan verder!

                                                                           Programma

| Techniek

We werken aan techniek, verschillende grondvaardigheden en ball mastery skills.

| Positiespel & Partijspel

Ook is een onderdeel van het kamp is de positiespel & partijspel. Daag elkaar uit en kijk wie er als winnaar van het veld afstapt!

| Fifa Skill Games

 We spelen de Fifa Skill Games, de verschillende oefeningen zijn: Ten eerste uiteraard Dribbel Finish, maar daarnaast ook, Target shooting, Freekick, Time dribbel en als laatste Lob passing.

| Mind Games

Ook gaan we het sportbrein ontwikkelen. Verschillende mind games in combinatie met en zonder bal.

| EK-editie

Tijdens deze EK Editie zal je gedurende twee dagen met jouw land allerlei voetbaloefeningen, partijvormen en spellen afwerken om punten te verzamelen, het land dat het meeste punten verzameld wint het EK!

Info

Leeftijd:
I.S.R. voetbalkampen zijn voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 7 t/m 15 jaar.

Tijd & kosten:
De EK-Editie in Rozendaal zal beide dagen van 10.00 tot 15.00 uur zijn. De kosten van deelname aan de I.S.R. clinic bedraagt €70,00 voor twee dagen voetbalplezier. Let op: (Alleen DVOV leden kunnen zich aanmelden)

Locatie:
Sportcomplex “De Pinkenberg” (DVOV)
De Pinkenberg 4
6891 DM Rozendaal

Datum:
6 & 7 mei 2021 Rozendaal

Voor vragen of opmerkingen kun je een e-mail sturen naar: info@internationalsportsrevolution.com

Klik hier om je aan te melden voor de voetbalclinic bij DVOV!