Football Algarve en International Sports Revolution gaan samenwerking aan. 
Voor een uniek project in het zuidelijkste puntje van Portugal, hebben Football Algarve en ISR de handen in één gesloten. Samen hebben zij de ambitie om een brug te bouwen tussen Nederland en de Algarve en om getalenteerde voetballers een once-in-a-lifetime ervaring te bieden in de Portugese zon.

📆 Save the date
Op woensdag 3 mei vindt het eerste event plaats in Zwolle. Zorg dat je ons volgt zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen, want deze unieke kans wil je niet missen!

Over Football Algarve
Football Algarve brengt de hoogste kwaliteit jeugdvoetbal samen in Zuid-Portugal. Met de ‘Algarve Cup’, een gerenommeerd internationaal voetbaltoernooi, bieden zij teams van over de hele wereld de kans om zich te meten aan de internationale top van het jeugdvoetbal. Football Algarve werkt samen met clubs als Sporting, Benfica, FC Porto, Manchester City, Liverpool, PSG, Ajax, PSV, FC Nordsjaelland, KRC Genk en vele andere prestigieuze jeugdopleidingen.

Lees meer op www.footballalgarve.com

Over International Sports Revolution
International Sports Revolution, ofwel ISR, is een Nederlands sportplatform dat jonge getalenteerde voetballers opleidt, analyseert, begeleidt en hen een (internationaal) podium biedt bij jeugdopleidingen van wereldniveau. ISR streeft ernaar om de maximale potentie uit elke sporter te halen. Naast de locatie in Nederland, heeft ISR ook een voetbalacademie opgericht in Ghana.

Lees meer op www.internationalsportsrevolution.com