Voetbal Fun

Met ‘VoetbalFun’ boekt u een compleet voetbalcircuit of opblaas voetbalattracties in een vrije vorm. VoetbalFun is het leukste evenement op gebied van voetbal en plezier. Met dit voetbalcircuit, langs de tofste voetbalonderdelen in dezelfde kleurensamenstelling, heb je naast een geweldige aanblik op uw locatie ook een voetbalevenement die u geheel ontzorgt in de voorbereiding en organisatie. Wel zo lekker!

Aanbod:

Voetbal fun – Circuitvorm
Wilt u ons VoetbalFun aanbod in een circuitvorm voor één of meerdere groepen of wilt u een vrije vorm voor bijvoorbeeld een open dag? Wij horen graag hoeveel deelnemers u verwacht. Bij een circuitvorm maken wij een concreet voorstel.

Van voorstel naar briefing op locatie
Bevalt dit ‘VoetbalFun’ voorstel dan maken we een compleet plaatje, een prijsindicatie en uiteindelijk een draaiboek. Wij ontzorgen u volledig, coördineren op- en afbouw, briefen begeleiders en eventuele vrijwilligers en zorgen ervoor dat we op tijd starten.

Met scorekaarten langs de onderdelen
Ter opening van onze ‘VoetbalFun’ evenementen zetten wij één van onze top freestyle straatvoetballers in. Een belevenis voor u en uw deelnemers! Trucs die u normaal alleen op internet en tv ziet, worden nu op uw locatie aanschouwt. De groepen worden spoedig gevormd om vervolgens met scorekaarten langs de toffe ‘VoetbalFun’ onderdelen te gaan, denk aan: omhaalarena, snelheidsmeter, gatenschieten, voetbalboarding-velden en pannavelden.

Regelt u het tofste voetbalevenement sinds tijden
Maak het u zelf niet te moeilijk! Wij zorgen er met u samen voor dat we verwachtingen overtreffen. Boek een voetbalevenement in stijl! Alle attracties, aankleding en voetballers, alles in één.

‘Voetbalfun’ huren? Neem dan snel contact met ons op!

Bij ISR x BBFreestyle bent u aan het juiste adres voor het huren van ‘Voetbalfun’. Twijfel geen moment langer en neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contact